COMUNICACIÓ

FSIE DESITJA UNES FELICES VACANCES A TOTS ELS TREBALLADORS DE L'ENSENYAMENT I L'ATENCIÓ A PERSONES AMB DISCAPACITAT

FSIE agradece el trabajo de todos verano

FSIE ha elaborat un vídeo d'agraïment pel vostre esforç. Sabem que heu donat el millor de vosaltres tots els dies. Us desitgem unes vacances de descans, que bé us les heu guanyat i mereixeu.

Aquest curs 2021-2022 no ha estat fàcil. Hi ha hagut circumstàncies externes (la pandèmia, la guerra a Ucraïna, la inflació, la crispació social...) que han generat un clima d'incertesa. Per si no fos prou, en matèria educativa, lluny de relaxar el tema, s'ha complicat: la LOMLOE entra en aplicació a partir de setembre i cal adaptar els temaris.

Més enllà dels aspectes polèmics, des de FSIE insistim que no és adequat per als docents treballar tant en aquests mesos que se suposa són de descans. Potser no és preferible retardar l'aplicació d'aquesta llei i adaptar els temaris correctament en un temps més raonable?

Vosaltres, professionals de l'ensenyament en centres concertats i privats, heu demostrat i demostreu paciència i professionalitat. Us donem les gràcies.

També ho fem amb aquells que us dediqueu al sector de l'atenció de persones amb discapacitat. Gràcies.

Que necessari és el vostre treball, la vostra dedicació... Us heu guanyat el descans de les vacances com els que més. Gaudiu d'elles i descanseu. El curs següent vindrà amb les piles carregades, així que també vosaltres les necessiteu així, amb energia.
Aquí estarem esperant-vos, com sempre.