COMUNICACIÓ

SIGNAT NOU ACORD MARC 2024-2027

Avui migdia ha tengut lloc a la Seu de Presidència del Govern, el Consolat de Mar, l'acte de signatura oficial del document de REACTIVACIÓ DE L’ACORD DE 2016 i NOU ACORD MARC (2023-2027) DE MILLORA PER A L’ENSENYAMENT PRIVAT CONCERTAT.

signatura2 

En presència de la presidenta del Govern, Francina Armengol i del Conseller d'Educació, Martí March, Antoni Sacarés, Secretari General de FSIE Illes Balears ha dipositat la seva signatura, com així ho acordà el Secretariat General a partir del resultat unànimament favorable de la consulta realitzada a agfiliats i delegats.

Tota la resta de sindicats amb representació a la Mesa de Concertada (USO, STEI, UGT i CCOO), així com els representants de les organitzacions patronals, també han signat favorablement al nou acord.

Com bé ha dit Antoni Sacarés al seu torn de paraula: no és el millor acord al que aspirava FSIE, però sí és un bon acord que òbviament millora les condicions salarials i laborals del treballadors de Concertada i d'Educació Especial, tant docents com PAS; i que a més deixa punts de negociació oberts per a noves millores.

Finalment dir que FSIE també ha tengut en compte, abans de la decisió final, l'opinió unànimament favorable a la signatura de TOTS els sindicats, que hem treballat conjuntament i des de la unitat sindical tot i que hi ha hagut algunes discrepàncies.

Ja hem començat a treballar perquè es reuneixin les comissions necessàries per afinar els aspectes més tècnics de l'acord i per a negociar les altres millores pactades.

signatura3