COMUNICACIÓ

SENSE AVANÇOS EN LA NEGOCIACIÓ DE LES TAULES SALARIALS PER A 2022 I 2023 D'ENSENYAMENT CONCERTAT

Convenio Concertada Tablas salariales

FSIE mostra la seva preocupació davant la deriva de les negociacions de les taules salarials de VII Conveni Col·lectiu d'Ensenyament Concertat. Les organitzacions sindicals FSIE, FE ÚS, UGT, FE CCOO i CIG ens hem reunit aquest matí amb les organitzacions patronals representants del sector per a actualitzar les taules de 2022 i negociar les de 2023.

Estava previst que les patronals realitzassin una proposta, però no ho han fet. Argumenten problemes que en FSIE no considerem suficients per a paralitzar la signatura de les taules i perjudicar, d'aquesta manera, a tots els treballadors dels centres concertats.

Sol·licitam un increment del 1,5% per a totes les categories i persones treballadores i un 2,5% per a 2023.

Segons l'article 57 del Conveni, signat per sindicats i patronals, les taules salarials han d'estar signades als tres mesos des de la publicació de la llei de PGE en el BOE. Això significa que el pròxim 24 de març haurien d'estar signades.

La pròxima reunió és el 15 de març. Si les taules no se signen llavors, estudiarem i emprendrem les mesures necessàries per a defensar els interessos dels treballadors.

COMUNICAT CONJUNT: https://fsie.es/documentos/ficheros/CONVENIOS/Concertada/Comunicaxci%C3%B3n_conjunta_sindicatos.pdf