Neix la Plataforma MÁS PLURALES, en defensa de la pluralitat educativa.

La Plataforma MÁS PLURALES ha presentat avui en roda de premsa la seva campanya contra le Llei Celaá. Com ha afirmat el seu portaveu, Jesús Muñoz de Priego, “la LOMLOE vulnera drets reconeguts en la Constitució, redueix progressivament el model de l'ensenyament concertat i atent contra la pluralitat educativa”. A més, i entre altres aspectes, la Llei Celaá posa en dubte la supervivència dels centres d'educació especial i relega la religió a assignatura de segona, condemnant a l'atur al seu professorat. Clarament, aquesta Llei, tramitada sense consens, rebutja qualsevol intent d'aconseguir un Pacte d'Estat per l'Educació.
La campanya porta per títol “MÁS PLURALES, més lliures, més iguals. Cap a una escola realment inclusiva, amb tots i per a tots” i està promoguda per les entitats adherides a la Plataforma com són les associacions de pares COFAPA i CONCAPA, els sindicats FSIE i FEUSO, les patronals Escoles Catòliques, CECE, Fundació Escola Cristiana de Catalunya i les entitats Veuen i Veuràs, EnLibertad, Jo Lliure, Reli és Més, FEDMA i Lliures per a Triar.

NOTICIA COMPLETA: https://fsie.es/actualidad/2643-la-ley-celaa-impone-un-modelo-unico-de-educacion-y-arrincona-la-libertad-social

MASPLURALES

FSIENACIONAL

MECD

Hay 64 invitados y ningún miembro en línea

ACOSO ESCOLAR

DISCAPACITAT

BUTLLETÍ DIGITAL

FORMACIO/INNOVACIO

WEIB