Els imports per despeses de funcionament que el Govern dóna als centres concertats i d'educació especial porta congelat des de 2007

El Complement salarial autonòmic del Personal d'Administració i Serveis d'aquests centres porta una dotzena d'anys a 124 €

FSIE negocia un increment salarial del PAS similar al dels docents en pagament delegat.

117

 

Augment salarial per al personal no docent

El sindicat de treballadors de l'ensenyament privat, concertat i educació especial, FSIE - Illes Balears, ha sol·licitat al conseller d'Educació, Martí March, la negociació urgent, en Mesa de Concertada, d'un increment dels mòduls econòmics de funcionament dels centres concertats, tant d'educació ordinària com d'atenció a la discapacitat, per poder fer front a les pujades salarials del personal complementari i d'administració i serveis. Cal recordar que els salaris del PAS dels centres concertats, així com dels centres educatius d'educació especial, són pagats per les empreses d'ensenyament a partir de les quantitats rebudes de l'Administració com a despeses de funcionament.

FSIE aprofita per a recordar al Conseller que el personal d'administració i serveis dels centres concertats porta gairebé una dècada amb el complement salarial autonòmic congelat en 124 € mensuals. El sindicat també adverteix que la insuficient dotació econòmica dels mòduls de funcionament dificulta la negociació col·lectiva de l'augment de les taules salarials del PAS, negociació en la qual FSIE demana per a aquest grup de treballadors un increment salarial similar a l'aconseguit pels docents en pagament delegat .


Reunió amb grups parlamentaris

FSIE - Illes Balears ha demanat reunió, abans de la negociació i discussió en seu parlamentària de la Llei de Pressupostos de 2020, amb cada un dels grups polítics representats al Parlament per tractar aquest assumpte i altres temes relacionats amb l'educació concertada i la educació especial.

 
Per  a més informació: 971915104 - Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.


FSIENACIONAL

MECD

Hay 21 invitados y ningún miembro en línea

ACOSO ESCOLAR

DISCAPACITAT

BUTLLETÍ DIGITAL

FORMACIO/INNOVACIO

WEIB