Queden pendents per propera Taula de Concertada dels nous acords d'equiparació, sexennis i paga de 25 anys del VIè Conveni

En la sessió de la Mesa de l'Ensenyament Concertat celebrada avui, els responsables de la Conselleria d'Educació i Universitat han confirmat que donaran compliment a l'Acord de jubilació parcial assolit l'any passat i que no havia estat aprovat encara pel Consell de Govern a causa a la sobrecotització exigida per la Seguretat Social. Finalment la Conselleria, atenent la petició d'esforç pressupostari feta per FSIE en l'última sessió de la Mesa de Concertada, portarà l'Acord a Consell de Govern per a la seva ratificació. Per accedir a les jubilacions parcials objecte de finançament, els treballadors demandants han de complir amb les noves condicions normatives i arribar a un acord amb la seva empresa. El docent, a partir de l'edat establerta per a l'accés a la jubilació parcial, podrà reduir la seva jornada en un màxim d'un 50%.

FSIE mostra la seva satisfacció pel fet que la Conselleria d'Educació hagi decidit finalment afrontar la seva responsabilitat de complir amb l'Acord aconseguit en 2018.

Equiparació, sexennis i Paga de 25 anys del VIè Conveni: a l'espera de nova proposta de la Conselleria

De moment no hi ha acord sobre equiparació salarial, nous sexennis i paga de 25 anys d'antiguitat a l'empresa, punts inclosos en un mateix bloc de negociació. Les reticències mostrades per les patronals del sector davant les propostes dels sindicats han anul·lat de moment la possibilitat de pacte. Després d'escoltar els raonaments de totes les parts, la Conselleria s'ha ofert a presentar una nova proposta que serà acordada o no en una nova sessió de la Mesa de Concertada que ha de tenir lloc el més aviat possible perquè pugui ser aprovada pel Govern actual .

PT i AL a ESO

Encara que s’havia inclòs aquest punt dins de l’Ordre del dia de la Mesa, sobre PT i AL a Secundària de moment no hi ha novetats. S'ha acordat que Conselleria haurà de crear-ne normativa de titulacions perquè, fins ara, a aquests professionals se'ls aplica la normativa de titulació de Primària ja que no n'hi ha d'especifica per a ESO.

WhatsApp Image 2019 04 03 at 10.39.51

FSIENACIONAL

MECD

Hay 44 invitados y ningún miembro en línea

ACOSO ESCOLAR

DISCAPACITAT

BUTLLETÍ DIGITAL

FORMACIO/INNOVACIO

WEIB