Avui al matí, el nostre Secretari General nacional s'ha entrevistat amb el conseller d'Educació, Martí March. 

S'entrevista amb el conseller Martí March S'han tractat temes com el pacte educatiu, el compliment de l'Acord 2016 de Concertada i la jubilació parcial anticipada de docents en pagament delegat També hi ha hagut reunions amb els representants de les associacions patronals Escola Catòlica i CECE En aprofitar la seva visita a Mallorca amb motiu del III Congrés de FSIE Illes Balears, Francisco Javier Muñoyerro, nou secretari general nacional d'FSIE, el primer sindicat dels treballadors d'ensenyament privat i concertat, ha estat rebut pel Conseller d'Educació i Universitat, Martí March.
A la reunió han assistit també els directors generals Antoni Morante i Rafaela García, per part de la Conselleria; i el secretari d'Acció Sindical, Miguel Malla, i el secretari general de FSIE Illes Balears, Antoni Sacarés. Durant l'entrevista, celebrada en un ambient cordial, s'han tractat temes com el del pacte educatiu, el compliment de l'acord signat el 2016 d'equiparació per als docents de Concertada i la recerca d'una solució per poder ampliar el nombre de docents en pagament delegat que puguin acollir-se a la jubilació parcial anticipada. ENTREVISTA AMB CECE I ESCOLA CATÒLICA Els dirigents nacionals de FSIE han aprofitat també el matí per reunir-se amb els principals representants de les dues associacions patronals que reuneixen als centres concertats de les Illes Balears, Escola Catòlica i CECE.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1913854765535616&id=1413120062275758

Conseller1 

Foto Conseller1: d'I a D: Francisco Javier Muñoyerro, Secretario General de FSIE, y Martí March, Conseller d'Educació.

 Conseller2

Foto Conseller 2: d'izq a der: Miguel Malla, Secretario de Acción Sindical de FSIE; Francisco J Muñoyerro, Secretario General de FSIE; Martí March, Conseller d'Educació i Universitat; Antoni Morante, D G. de Planificació; y Rafaela García, D G. de Personal Docent.

CECE 

Foto CECE: d'izq a der: Ventura Blach, Presidente CECE Baleares; Francisco J Muñoyerro, Secretario General de FSIE; Marcelino Pradas, S General de CECE Baleares; Antoni Sacarés, S G. de FSIE - Illes Balears y Miguel Malla, Secretario de Acción Sindical de FSIE.

 

 Asacares

Foto ASacares: Antoni Sacarés Mas, Secretario General de FSIE - Illes Balears

FSIENACIONAL

MECD

Hay 60 invitados y ningún miembro en línea

ACOSO ESCOLAR

DISCAPACITAT

BUTLLETÍ DIGITAL

FORMACIO/INNOVACIO